Over ons

Valor corporate finance BV is

Onafhankelijk en als één van de weinige corporate finance en waarderingsbureaus niet verbonden aan enig andere zakelijke dienstverlener.

Ons team

René van de Graaf

René van de Graaf

Managing Partner

06 21 86 03 62

René van de Graaf is M&A-specialist en specialist bedrijfsfinanciering bij VALOR.

Hij is circa 17 jaar actief geweest in leidinggevende functies bij ING en Rabobank International. Hij heeft hierbij ruime ervaring opgedaan op het gebied van financieren van fusies en overnames, herstructureringstrajecten en andere bedrijfsfinanciering trajecten. René is daarnaast specialist in maritieme financieringen en managing partner bij Credion Ship Finance. 

In 2018 was hij één van de founding partners van VALOR CORPORATE FINANCE & VALOR BUSINESS FINANCE. Hij is vanuit VALOR actief/beschikbaar als partime CFO voor ondernemingen die een snelle groei doormaken.

Ronald Seinen

Ronald Seinen

Partner

M 06 51 34 41 05 

Ronald Seinen MBA (1965) heeft ruim 25 jaar bij diverse Rabobanken gewerkt. De functies varieerden van Accountmanager MKB tot Directeur Bedrijven. In verschillende rollen is het bedrijfsmatig financieren altijd een belangrijk onderdeel van zijn werk geweest. Naarmate de ‘vrijheid’ van het bankieren en het directe contact met de klant minder werd lonkte het ondernemerschap. Medio 2016 werd de stap gezet en volgden verschillende opdrachten, van start ups naar bijzonder beheer. In enkele van deze bedrijven is hij zelf ook gaan participeren. Het financiering vak en het werken met klanten is toch weer gaan kriebelen.
Over Ronald wordt gezegd dat hij -naast deskundig en betrouwbaar- een goed inlevingsvermogen heeft en een grote betrokkenheid bij zijn klanten laat zien.

Dirk Baron

Dirk Baron

Partner

06 31 90 51 52

Dirk Baron is financieringsspecialist bij VALOR. Daarnaast houdt hij zich bezig met bedrijfswaarderingen in M&A-trajecten.

Hij is na zijn studie Bedrijfskunde gaan werken bij verschillende lokale Rabobanken in diverse rollen als accountmananger en financieringsspecialist Grootzakelijk. Hij heeft hierbij ruime ervaring opgedaan in het optimaal structureren en het oplossen van uitdagende financieringsvraagstukken.

Naast het financieren houdt hij zich bezig met het waarderen van ondernemingen.

Dirk kenmerkt zich door zijn scherpe analytische blik waarmee hij vraagstukken snel doorziet en zijn deskundigheid op het gebied van financieringen. Daarnaast spreekt hij de taal van ondernemers en gaat hij geen uitdaging uit de weg.

Ruud Sunder

Ruud Sunder

Associated Partner

06 10 34 78 50

Ruud Sunder is corporate finance specialist en specialist bedrijfs- én vastgoed financieringen bij VALOR.

Hij is ruim 20 jaar actief geweest in het grootzakelijke segment bij ING en Rabobank International en heeft een ruime ervaring op het gebied van financieren van fusie en overnames, recovery- en herstructureringstrajecten, projectfinancieringen (duurzame energie) en andere investerings- en financieringstrajecten.

Ruud is gespecialiseerd in financial turn-around situaties met een scherpe kijk op risk en AO/IC. De ervaring die Ruud vanuit de herstructurering- en recovery praktijk meebrengt aan tafel zorgt ervoor dat we vaak in staat zijn een niet voor de hand liggende oplossing te realiseren met partijen.

Ruud is beschikbaar om de financiële functie binnen een onderneming tijdelijk/interim/parttime te vervullen. Ruud komt maximaal tot zijn recht in een dynamische bedrijfsomgeving, waar wat aan de hand is zoals het managen van een verandertraject of een project, toegevoegd aan en naast de bestaande directie van een onderneming.

Valor staat voor

  • REALISATIEKRACHT
  • INLEVINGSVERMOGEN
  • KORTE DOORLOOPTIJD

De expertise van Valor inschakelen

Neem dan contact op met ons team. Afhankelijk van de aard van de werkzaamheden werkt Valor ook met vaste prijsafspraken.

Valor werkt niet met een succesfee. Wij hebben dus geen belang bij de hoogte van de waardering of de hoogte van de overnameprijs. Dit garandeert onze onafhankelijkheid.

Valor CF hanteert een korte responstijd

Valor hanteert een korte responstijd in relatie tot de omvang van de opdracht. Om dit te realiseren maken wij bij voorkeur gebruik van email

Valor corporate finance is de onafhankelijke en deskundige adviseur bij:

Meer weten over Valor? Neem contact op met ons op via 058-2027115.