Over ons

Valor corporate finance BV is

Onafhankelijk en als één van de weinige corporate finance en waarderingsbureaus niet verbonden aan enig andere zakelijke dienstverlener.

Ons team

Ronald Seinen

Ronald Seinen

Managing Partner

M 06 51 34 41 05 

Ronald Seinen MBA (1965) heeft ruim 25 jaar bij diverse Rabobanken gewerkt. De functies varieerden van Accountmanager MKB tot Directeur Bedrijven. In verschillende rollen is het bedrijfsmatig financieren altijd een belangrijk onderdeel van zijn werk geweest. Naarmate de ‘vrijheid’ van het bankieren en het directe contact met de klant minder werd lonkte het ondernemerschap. Medio 2016 werd de stap gezet en volgden verschillende opdrachten, van start ups naar bijzonder beheer. In enkele van deze bedrijven is hij zelf ook gaan participeren. Het financiering vak en het werken met klanten is toch weer gaan kriebelen.
Over Ronald wordt gezegd dat hij -naast deskundig en betrouwbaar- een goed inlevingsvermogen heeft en een grote betrokkenheid bij zijn klanten laat zien.

René van de Graaf

René van de Graaf

Managing Partner

06 21 86 03 62

René van de Graaf is M&A-specialist en specialist bedrijfsfinanciering bij VALOR.

Hij is circa 17 jaar actief geweest in leidinggevende functies bij ING en Rabobank International. Hij heeft hierbij ruime ervaring opgedaan op het gebied van financieren van fusie en overnames, herstructureringstrajecten en andere bedrijfsfinanciering trajecten. René is daarnaast specialist in maritieme financieringen en managing partner bij Credion Ship Finance. In 2018 heeft hij zich als managing partner aangesloten bij VALOR als M&A specialist en specialist bedrijfsfinanciering.

Willemijn Bosma

Willemijn Bosma

Officemanager

058 202 71 15

Willemijn Bosma is officemanager bij VALOR en Credion Leeuwarden.

 

Valor staat voor

  • REALISATIEKRACHT
  • INLEVINGSVERMOGEN
  • KORTE DOORLOOPTIJD

 

De expertise van Valor inschakelen

Neem dan contact op met Martin Nicolai of René van de Graaf. Afhankelijk van de aard van de werkzaamheden werkt Valor ook met vaste prijsafspraken.

Valor werkt niet met een succesfee. Wij hebben dus geen belang bij de hoogte van de waardering of de hoogte van de overnameprijs. Dit garandeert onze onafhankelijkheid.

 

Valor CF hanteert een korte responstijd

Valor hanteert een korte responstijd in relatie tot de omvang van de opdracht. Om dit te realiseren maken wij bij voorkeur gebruik van email

 

Valor corporate finance is de onafhankelijke en deskundige adviseur bij:

Meer weten over Valor? Neem contact op met ons op via 058-2027115.