Over ons

Valor corporate finance BV is

Onafhankelijk en als één van de weinige corporate finance en waarderingsbureaus niet verbonden aan enig andere zakelijke dienstverlener.

Ons team

Martin Nicolai

Martin Nicolai

Managing Partner

M 06 29 03 80 99

Martin Nicolai RA RV is ruim 25 jaar registeraccountant en vennoot geweest Van Nicolai & Tabak Accountants, een middelgroot kantoor met vestigingen in Drachten, Groningen en Hurdegaryp.

Na het behalen van het diploma Business Valuation aan de Erasmus University in Rotterdam, heeft hij zich bekwaamd bij een aantal corporate finance kantoren. In 2017 heeft hij zich zelfstandig gevestigd onder de naam VALOR als specialist bedrijfswaardering en bedrijfsfinanciering.

René van de Graaf

René van de Graaf

Managing Partner

06 21 86 03 62

René van de Graaf is M&A-specialist en specialist bedrijfsfinanciering bij VALOR.

Hij is circa 17 jaar actief geweest in leidinggevende functies bij ING en Rabobank International. Hij heeft hierbij ruime ervaring opgedaan op het gebied van financieren van fusie en overnames, herstructureringstrajecten en andere bedrijfsfinanciering trajecten. René is daarnaast specialist in maritieme financieringen en managing partner bij Credion Ship Finance. In 2018 heeft hij zich als managing partner aangesloten bij VALOR als M&A specialist en specialist bedrijfsfinanciering.

Willemijn Bosma

Willemijn Bosma

Office manager

058 202 71 15

Willemijn Bosma is officemanager bij VALOR en Credion Leeuwarden, Zij was daarvoor secretaresse bij een landelijk accountantskantoor.

Willemijn is de spin in het web bij VALOR en Credion Leeuwarden.

Valor staat voor

  • REALISATIEKRACHT
  • INLEVINGSVERMOGEN
  • KORTE DOORLOOPTIJD

 

De expertise van Valor inschakelen

Neem dan contact op met Martin Nicolai of René van de Graaf. Afhankelijk van de aard van de werkzaamheden werkt Valor ook met vaste prijsafspraken.

Valor werkt niet met een succesfee. Wij hebben dus geen belang bij de hoogte van de waardering of de hoogte van de overnameprijs. Dit garandeert onze onafhankelijkheid.

 

Valor CF hanteert een korte responstijd

Valor hanteert een korte responstijd in relatie tot de omvang van de opdracht. Om dit te realiseren maken wij bij voorkeur gebruik van email

 

Valor corporate finance is de onafhankelijke en deskundige adviseur bij:

Meer weten over Valor? Neem contact op met ons op via 058-2027115.